швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137092
2 Історія України35162
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32357
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31400
5 Звіт про проходження виробничої практики 25503
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25205
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19580
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18495
9 Правопис слів іншомовного походження17209
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16466
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Бар як сегменту ресторанного бізнесу» (ID:11866)

| Размер: 5895 кб. | Объем: 43 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 02.03.2005 | Код продавца: 4 |
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Богушева В.И. Бары и рестораны. Исскуство обслуживания. – Ростов-на-Дону: Феникс, 1999.
2. Евсевский Ф. Библия бармена. Большая книга бара. – М.: Авангард, 1997.
3. Захарченко М.Н., Кучер Л.С. Обслуживание на предприятиях общественного питания. – М.: Экономика, 1986.
4. Келлинг А., Фогель Г. Руководство для официантов / Пер. с нем. А. В. Любарского. – М.: Экономика, 1980.
5. Корщунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высшая школа, 1980.
6. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика, 1974.
7. Пилекина Д.П., Гольдберг Е.М. Пособие для официанта. – М.: Экономика, 1972.
8. Пособие для работников общественного питания: Сокр. Пер. с нем. / Э. Гундлак, Ф. Мюллер, Г.-Д. Ремус и др; Под ред. Ф. Мюллера. – М.: Экономика, 1981.
9. Ридель X. Бары и рестораны. Техники обслуживания. - Ростов н/Д: Феникс, 2002.
10. Уильям Л. Карл. Организация обслуживания на предприятиях массового питания: Пер. С англ. – М.: Экономика, 1979.
11. Уокер Дж.Р. Введение в гостипреимство / Пер. с англ.. – М.: ЮНИТИ, 1999.
12. Эгертон-Томас Кристофер. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном / Пер. с англ. – М.: Рос Консульт, 1999.
Дополнительная информацияРік написання: 2003
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «Бар як сегменту ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.122210 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1743
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7756
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1806
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2842
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7885
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4428
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4293
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5642
Реклама

Цікаве
загрузка...