швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139083
2 Історія України35602
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32933
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31771
5 Звіт про проходження виробничої практики 25903
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25521
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19643
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18555
9 Правопис слів іншомовного походження17509
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16501
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Іноземна кухня «Америка і Канада»» (ID:14409)

| Размер: 196 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Литература Список використаної літератури 1. Горпинко Т.М. Лабораторно-практичні роботи з кулінарії: Навч. посібник для учнів проф.-техн. навч. закладів. – Львів: Світ, 1996. – 104 с. 2. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О.В.Шалимінов (авт.-розроб.). – К.: А.С.К., 2000. – 848 с. 3. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок / Київський національний торговельно-економічний ун-т / М.І. Пересічний (розроб.). – К.: Книга, 2004. – 428 с. 4. Іванніков П.В. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська академія технології та організації харчування. – Х., 1994. – 24 с. 5. Ляшенко Б.В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв: Дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 2002. – 298 с. 6. Мікрохвильова кулінарія / Н.В.Сивкова, Д.В.Таболкін. – Х.: Фоліо, 2005. – 288 с. 7. Скуріхіна Л.А. Технологія жиро-рослинних кулінарних виробів для підприємств харчування: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська академія технології та організації харчування. – Х., 1995. – 17 с. 8. Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія: Підручник для учнів проф.-техн. училищ. – К.: Генеза, 1999. – 432 с. 9. Українська національна кухня / Л.М.Базусенко (ред.-уклад.). – Донецьк: Сталкер, 2001. – 288 с.
Дополнительная информация906
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Іноземна кухня «Америка і Канада»»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.184103 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1771
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7814
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1839
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2884
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7915
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4467
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4330
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5678
Реклама

Цікаве
загрузка...