швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133825
2 Історія України34746
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31889
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31111
5 Звіт про проходження виробничої практики 25212
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24966
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19529
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17064
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16419
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Формування асортименту та якості цукерок» (ID:14480)

| Размер: 47 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
ЛитератураСписок використаної літератури 1. «Бизнес» №41 2003 г. 2. «Бизнес» №50, 2002 г. 3. «Бизнес» №8, 2003 г. 4. «Економіка АПК» №1, 2005 р. 5. «Мир продуктов» №5, 2004 г. 6. Балабанова Л.В. Оптовая торговля: маркетинг и комерция. – М.: Экономика, 1990. 7. Баскин А. И., Варданян Г. И. Экономика снабжения предприятий сегодня и завтра. – М.: Экономика, 1990. 8. Бланк И.А. Торговый менеджмент. – К.: Украинско-Финский институт менеджмента и бизнеса, 1997. 9. Бланк І.О. Управління торговельним підприємством. Підручник. – М.: Тандем, 1998. 10. Валевич Р.П., Давидова Г.А. Экономика торгового предприятия: Учебн. Пособие. – Мн.: Высш.школа, 1996. 11. Гінгстон Пітер. Найкраща книга про збут і маркетинг. Пер. з англ. –Львів: Світло, 1996. 12. Голошубова Н.С., Фесюк В.А. Навчальний посібник. Ч. 2. Організація роздрібного продажу товарів. –К.: КДТЕУ, 1994. 13. Дашков Л.П., Памбухчиянц В.К. Коммерция и технология торговли.- М.: Маркетинг,1999. – 448 с. 14. Корольков І.І., Головко В.А. Навчально-наочний посібник. Організація товаропостачання, перевезення товарного господарства у торгівлі. – К.: КДТЕУ, 1994. 15. Мазаракі А.А., Лігоненко Л.О., Ушакова Н.М. Економіка торговельного підприємства. Підручник. – К.: Хрещатик, 1999. 16. Макарова М.В. Електронна комерція. – К.: Академія, 2002. – 272с. 17. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. – М.: Норма, 1997. – 216с. 18. Николаева Т. И. Адаптация торговли к условиям рынка. – Екатеринбург: УГЭУ, 1995. 19. Новые кондитерские изделия профилактической направлености/ А.Н.Дорохович, В.П.Волошина, И.Л.Аранина и др. //Междунар. конф. «Соврем. пробл. пр-ва кондитер. изделий»: Тез. докл. - М.,1997.-С. 156. 20. Олейникова А.Я., Лисенко Л.П. Разработка технологи мягкой карамели// Матер. 35 Отчет. Научн. Конф. Воронеж. Гос. Технол. Акад.. за 1996 г. – Воронеж, 1997. – с.68 21. Основні правила торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами / Збірник нормативних документів з питань торгівлі. - Київ: Атіка, 2003.-512 с. 22. Преимущества применения нового растительного жира в производстве кремовых конфет/ З.Г. Скобельская, А.И. Драгилева, М.А. Леонтьева и др..// Пищ. Пром-сть (Москва). – 1998. – №3. – с.43-44 23. Проблеми поліпшення споживчих властивостей, вдосконалення асортименту і подовження зберігання цукристих кондитерських виробів/ І.В. Сирохман, М.І. Калимон, Т.М. Раситюк// «Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку». Матеріали міжнар. Наук-практ. Конференції 24-25 листопада 1999 р., ч.ІІ. – с.215. 24. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: лабораторний практикум/ Н.Я.Орлова. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 1999. – 107 с. 25. Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум): Навч. посіб./ Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, М.П.Орлов та ін. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т, 2000. – 411 с. 26. Ушакова Н.М., Кукурудза Л.О., Головачук Т.И., Олейник С.И. Экономическая стратегия деятельности торгового предприятия в условиях рыночной экономики. –К.: КТЭИ, 1993. 27. Хисрик Р.Д., Джексон Р.Д. Торговля и менеджмент продаж. – М.: Филинъ, 1996.
Дополнительная информация998
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Формування асортименту та якості цукерок»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.110165 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1712
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7696
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2797
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4389
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4266
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5611
Реклама

Цікаве
загрузка...