швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури141422
2 Історія України36043
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33384
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32092
5 Звіт про проходження виробничої практики 26248
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25790
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19723
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18606
9 Правопис слів іншомовного походження17769
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16536
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


14

Тема: «Звіт з практики (організація обслуговування населення)» (ID:14521)

| Размер: 43 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
ЛитератураЛітература 1. Аграновский Е.Д. и др. Организация производства в общественном питании. – М.: Наука, 1990. 2. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990. 3. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем», 1998. 4. Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації /Збарник наукових праць. – К.: КДТЕУ, 1994. 5. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: „Герда», 1998. 6. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997. 7. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР „Товарищ», 2000. – 320 с. 8. Менеджмент гостинничного и ресторанного обслуживания: Навчальний посібник. – Москва: Дело, 1997. 9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001 – 200 с. 10. Уокер Джон. Введение в гостеприимство. Учебник. – М: „ЮНИТИ»,1999. 11. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Знание, 1990. 12. Филипповский Е.Е., Шмарова Л.В. Экономика и организация гостиничного хозяйства. – М.: Финансы и статистика, 2003.
Дополнительная информация1049
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Звіт з практики (організація обслуговування населення)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.111248 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1801
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7871
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1869
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2928
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7939
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4503
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4366
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5714
Реклама

Цікаве