швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139234
2 Історія України35707
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33059
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31847
5 Звіт про проходження виробничої практики 26006
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25600
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19675
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18571
9 Правопис слів іншомовного походження17612
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16517
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності» (ID:14529)

| Размер: 59 кб. | Объем: 45 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
ЛитератураЛІТЕРАТУРА 1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2005. – 18 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля, 1998. – 79 с. 4. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с. 5. Дорохович В., Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5, 6. – С. 24 – 25. 6. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 2000. – 20 с. 7. Дорохович В.В., Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ, УДУХТ, 2000 р.). – С.73. 8. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 9. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України, 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України). 10. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2004. – 37 с. 11. Іоргачова К.Г., Селіванська І.О., Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48. 12. Калакура М.М., Егорова В.І., Тарасенко Е.В., Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М., 1988. – С. 1 – 25. 13. Квитницкий М.Е., Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий, обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ, 1988. – С.101 – 104. 14. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 15. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 1999. – 18 с. 16. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К., 2004. – 20 с. 17. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К., 2001. – 17 с. 18. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. 19. Толстих В.Ю. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одесса, 2002. – 19 с. 20. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр, 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с. 21. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 1991. – 622 с. 22. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с. 23. Шевченко О.В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К., 2002. – 20 с. 24. Юрченко С.Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 1999. – 19 с.
Дополнительная информация1066
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.124048 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1787
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7830
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1854
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2911
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7924
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4486
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4350
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5696
Реклама

Цікаве
загрузка...