швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133704
2 Історія України34725
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31870
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31098
5 Звіт про проходження виробничої практики 25199
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24957
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19525
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18418
9 Правопис слів іншомовного походження17057
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16417
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Банкет-Кава» (ID:14530)

| Размер: 49 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
ЛитератураСписок використаної літератури 1. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 2. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 3. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство «Флинта«, 2002. – 184 с. 4. Ворд Мэри. 100 рецептов приготовления кофе: Книга для любителей кофе / М.Ю. Лукьянова (пер.). – М.: Крон-Пресс, 1996. – 176 с. 5. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. - №7. – С. 10 – 12. 6. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2001. – №10. 7. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 8. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 9. Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого: Метод. руководство МВШЭ. МР-005-2001 / Независимая экспертная компания «Мосэкспертиза» / П.А.Красовский (общ.ред.), Л.Г.Елизарова (авт.-сост.). – М.: Автономная некоммерческая организация «Московская высшая школа экспертизы», 2001. – 37 с.
Дополнительная информация1066
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Банкет-Кава»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.110258 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1710
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7693
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1758
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2796
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7858
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4264
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5609
Реклама

Цікаве
загрузка...