швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133753
2 Історія України34737
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31880
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31103
5 Звіт про проходження виробничої практики 25205
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24959
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19527
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17060
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16417
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)» (ID:14533)

| Размер: 61 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
ЛитератураПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 1. ISO 9000 сприяє збільшенню прибутковості// Інформаційний бюлетень з міжнародної стандартизації. – К.: Держстандарт України, 1996. – № 2. с. 86-105. 2. Балашов В.Е., Рудольф В.В. «Техника и технология производства пива и безалкогольных напитков». -М: Легкая и пищевая промышленность. 1981г. 3. Булгаков Н.И. «Биохимия солода и пива» - 2 изд. переработанное и дополненное. - М: «Пищевая промышленность», 1976г. 4. Всеобщее Управление качеством: Учебник для вузов/ О.П. Глудкин, Н.М. Горбунов, А.И. Гуров, Ю.В. Зорин Под ред. О.П. Глудкина. – М.: Радио и связь, 1999. – 600 с. 5. Главачек Ф., Лхотский А. Пивоварение. – М.: Пищевая промышленность, 1977. 6. ДСТУ 2462-94 Сертифікація. Основні поняття. Терміни та визначення. 7. Евланов П.Г. Теория и практика принятия решений. - М.: Экономика, 1984. -175с. 8. Елисеев В.А. Научные основы управления промышленным предприятием. – Донецк,1971 9. Елисеев М.Н. «Цвет сусла и товарное качество пива». Пищевая промышленность -1991г. 10. Калупянц К.А. «Химия солода и пива». -М: Агропромиздат, 1990 11. Калуянц К.А. и Ко. Технология солода, пива и безалкогольных напитков. - М.: Колос, 1992. 12. Колчаева Р.А., Ермолаева Г.А. «Производство пива и безалкогольных напитков» -М.: Агропромиздат, 1985. 13. Коновалов С.А. «Биохимия бродильных производств» М.: Пищевая промышленность, 1967. 14. Лифиц И.М. Основы стандартизации, метрологии и сертификации: Учебник – М.: Юрайт, 1999. – 285 с. 15. Мальцев П.М. «Технология солода и пива». Спец. Курс М., «Пищевая промышленность», 1964. 16. Мелетьев А.Е., Ляшенко А.Н. «Усовершенствованная технология темных сортов пива». Пищевая промышленность, 1990г. 17. Муравицкая Л.В. «Технический контроль пивоваренного и безалкогольного производств и основы управления качеством продукции». -М.: Агропромиздат, 1987г. 18. Николаева М.А. Товарная экспертиза. М.: Издательский дом «Деловая литература» 1998.-288с. 19. Панкратов Ф.Г., Памбухгиянц В.К. Коммерция и технология торговли М.:, 1994.-220с. 20. Позняковский В.М. Гигиенические основы питания и экспертизы продовольственных товаров. Новосибирск: Издательство Новосибирского университета, 1996г. 21. Покровская Н.В., Казанер Я.Д. «Биологическая и коллоидная стойкость пива» - М.: Пищевая промышленность, 1978. 22. Правила визначення вартості робіт з сертифікації продукції та послуг// Наказ Держстандарту України № 100 від 10 березня 1999 р.// Щоквартальний вкладиш до журналу «Стандартизація, сертифікація, якість». Вид. «Форт» – Харків, – 1999. – № 2(5), с. 3-8. 23. Рапопорт В.М. Диагностика управления: Практический опыт и рекомендации. – М.: Экономика, 1988.-172с. 24. Рейлян Я.Ф. Аналитические основы принятия управленческого решения. – М.: Финансы и статистика, 1989. - 208с. 25. Романин М.И. Оптимизация планирования производства. - М.: Финансы и статистика, 1981. - 108с. 26. Сапожник И.И. «Изменение качества пива во время хранения». Товароведение 1986г. Выпуск 19. 27. Справочник по производству солода и пива. /Под общ. Ред. М.Т. Денщикова. - М: Пищепромиздат, 1962. 28. Фертман Г.И., Муравицкая Л.В. Справочник для работников лабораторий пивоваренных заводов. -М.: Легкая и пищевая промышленность. 1982 г.
Дополнительная информация1067
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.138308 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1710
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7694
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2796
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7858
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4264
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5610
Реклама

Цікаве
загрузка...