швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137118
2 Історія України35164
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32381
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31401
5 Звіт про проходження виробничої практики 25505
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25207
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19581
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18496
9 Правопис слів іншомовного походження17217
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16466
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Раціональне природокористування та охорона довкілля при виробництві сухих сніданків» (ID:14685)

| Размер: 70 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Литература1. Кодекс законів про працю України та інше законодавство про працю, Українська правнича фундація. – К.,1995. 2. Закон України «Про власність» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 20. – с.249. 3. Закон України «Про господарські товариства» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 49. – с.682. 4. Закон України «Про охорону праці» // Інформаційний сервер Верховної Ради України www.rada.gov.ua 5. Закон України «Про підприємства в Україні» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 24. – с.272. 6. О стандартизации и сертификации. Декрет КМ Украины от 10.05.93 №46-93 //Голос Украины 28.05.93. 7. ДСТУ ІСО 14001-97. Системи управління навколишнім середовищем. Склад та опис елементів і настанови щодо їх застосування. – К.: Держстандарт, 1998. 8. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 9. Постанова від 25 серпня 2004 р. №1112 «Деякі питання розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві» // Офіційний вісник України вiд 17.09.2004. – № 35.– С.55. 10. Андрейцев В.І. Право екологічної безпеки: навчальний та науково-практичний посібник. – К., 2002. – 332 с. 11. Ансофф И. Новая корпоративная стратегия. – СПб.: Питер, 1999. – 413 с. 12. Багиев Г.Л. Основы организации маркетинговой деятельности на предприятии. – Л.: Обл. правл. ВНТОЭ, 1990. – 93 с. 13. Балацкий О.Ф., Жулавский А.Ю., Семененко В.А. и др. Природоохранная и ресурсосберегающая деятельность на промышленных предприятиях. – М.: ВИНИТИ, 1990. – 182 с. 14. Безпека продуктів харчування: Основи законодавства / Українська наукова асоціація Національний аграрний ун-т / Микола Іванович Малишко (упоряд.). – К.: НАУ, 2002. – 24 с. 15. Веклич О. Врахування екологічного чинника в системі національних рахунків // Економіка України. – 1997. – № 12. – C. 4 – 5. 16. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25. 17. Гейк П., Джексон П. Вчись аналізувати ринок. Методика і практика. – Львів: Укр.-амер. фонд «Сейбр-світло», 1995. – 270 с. 18. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 19. Голубков Е.П. Основы маркетинга. – М.: Финпресс, 1999. – 650 с. 20. Гончаренко О.М. Методи управління підприємствами харчування України в умовах формування ринкових відносин: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Київський держ. торговельно- економічний ун-т. – К., 1996. – 20 с. 21. Грабар І.Г., Титаренко В.Є. Система технологій і основи бізнес-планування. – Житомир: ЖІТІ, 2002. – 128 с. 22. Довідник з питань економіки та фінансування природокористування і природоохоронної діяльності. – К.: Геопринт, 2000. – 412 с. 23. Дусанюк Ж.П., Шевчук В.Я., Дусанюк С.В. Система технологій. – Вінниця: ВДТУ, 2002. – 98 с. 24. Економіка підприємства. (В 2 т.) / За ред. С.Ф. Покропивного. – К.: Хвиля-Прес, 1995. 25. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 1989. – 367 с. 26. Калакура М.М., Егорова В.І., Тарасенко Е.В., Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М., 1988. – С. 1 – 25. 27. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 28. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства. – К.: КНЕУ, 1999. – 132 с. 29. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат, 1986. – 287 с. 30. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472с. 31. Пилипчук М. Роль екологічних фондів у період переходу до ринкової економіки // Економіка України. – 1998. – № 2. – С. 5 – 8. 32. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К., 2001. – 17 с. 33. Сєров Г.П. Екологічний аудит. Концептуальні й організаційно-правові основи. – К.: Наукова думка, 2000. – 768 с. 34. Стратегическое планирование. Под ред. Уткина Э.А. – М.: ЭКМОС, 1998. – 416 с. 35. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. 36. Тюрюканов А., Шевчук А. Защита от вредных воздействий // Страховое ревю. – № 5. – 1998. – С. 30. 37. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с. 38. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 1991. – 622 с. 39. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с. 40. Цейтлин М.А., Райко В.Ф. Система технологий. – Х.: НТУ «ХПИ», 2001. – 120с. 41. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ, 1996. – 151 с. 42. Юрченко С.Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 1999. – 19 с.
Дополнительная информация1263
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Раціональне природокористування та охорона довкілля при виробництві сухих сніданків»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.136173 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1744
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7758
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1806
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2844
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7885
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4429
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4294
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5642
Реклама

Цікаве
загрузка...