швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури131365
2 Історія України33900
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31046
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги30354
5 Звіт про проходження виробничої практики 24457
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24234
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19495
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18358
9 Правопис слів іншомовного походження16361
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16209
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг» (ID:14957)

| Размер: 94 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Литература1. Браймер Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995 – 382 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Гугучкина Т.И., Агеева Н.М. Вина, напитки, коктейли в домашних условиях. – Краснодар: Сов. Кубань, 1992. – 46 с. 4. Жаднов И.И. Коктейли приготовляются так... – Мурманск: Кн. изд-во, 1988. – 44 с. 5. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 6. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 7. Крепкие напитки: Самогон, настойки, вина, коктейли / Е.Г.Маленкина (ред.-сост.) . – М.: АСТ, 2002. – 288 с. 8. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 9. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 10. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 11. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 12. Рецептуры коктейлей: Профессионалам и не только: [Справочник / Саламаха О. В., Фомин А. В.]. – М.: Родионова, 1997. – 176 с. 13. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 14. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
Дополнительная информация1638
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.263240 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1693
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7647
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1731
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2783
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7844
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4368
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4236
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5577
Реклама

Цікаве
загрузка...