швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139167
2 Історія України35660
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33020
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31810
5 Звіт про проходження виробничої практики 25960
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25569
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19664
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18567
9 Правопис слів іншомовного походження17575
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Розробити концепцію та опис бару при школі барменів» (ID:15013)

| Размер: 294 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Литература 1. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства / Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського / А.О. Аветисова (заг.ред.). – Донецьк: ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – 177 с. 2. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 3. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку: Матеріали Всеукр. студ. конф., 22-23 лютого 2005 р. / Київський національний торговельно-економічний ун-т / М.І. Пересічний (відп.ред.). – К., 2005. – 251с. 4. Завадинська О.Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном: Навч. посібник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200 с. 5. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація / Р.Андрющенко (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 12 с. – (Національний стандарт України). 6. Мазаракі А.А., Благополучна Н.П., Гайовий І.І. та ін Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К.: КНТЕУ, 2005. – 631 с. 7. Нормативные документы по ресторанному бизнесу: Справочник / И.Ю.Федотова (сост.). – М.: Издательский дом «Ресторанные ведомости», 2005. – 319 с.
Дополнительная информация1700
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію та опис бару при школі барменів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.107867 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7825
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1850
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2903
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7920
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4481
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4346
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5690
Реклама

Цікаве
загрузка...