швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137065
2 Історія України35155
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32347
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31394
5 Звіт про проходження виробничої практики 25494
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25197
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19580
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18493
9 Правопис слів іншомовного походження17204
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16466
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Розробити концепцію бару при боулінг-клубі, визначити асортимент продукції для закладу, надати характеристику організації роботи закладу» (ID:15027)

| Размер: 23 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Литература1. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 2. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 3. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 4. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 5. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 6. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 7. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 8. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 9. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с.
Дополнительная информация1716
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію бару при боулінг-клубі, визначити асортимент продукції для закладу, надати характеристику організації роботи закладу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.133058 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1743
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7755
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1804
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2842
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7884
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4426
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4293
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5641
Реклама

Цікаве
загрузка...