швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури145231
2 Історія України36365
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33770
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32310
5 Звіт про проходження виробничої практики 26434
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25981
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19775
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18694
9 Правопис слів іншомовного походження17907
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16637
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства» (ID:20252)

| Размер: 67 кб. | Объем: 53 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Литература1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990.
2. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем», 1998.
3. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда», 1998.
4. Коршунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа, 1980.
5. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997.
6. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ», 2000.
7. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ, 1997.
8. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП, 1998.
9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001.
10. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело, 2002.
11. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк., 1990.
12. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин, В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика, 2001.
13. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).

Дополнительная информация2107
Заказ Заказать Купить «Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.121696 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1817
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7904
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1887
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2942
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7953
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4521
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4383
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5733
Реклама

Цікаве