швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури145255
2 Історія України36365
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33772
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32310
5 Звіт про проходження виробничої практики 26443
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25991
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19775
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18695
9 Правопис слів іншомовного походження17909
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16638
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Технологія галузі» (ID:20992)

| Размер: 16 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Литература1. Абельмас Н.В. Українська кухня: Найсмачніші страви на святковому столі / Н.В. Клюкіна (пер. з рос.). – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2004. – 367 с.
2. ДСТУ 4668:2006. Продукти з свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови / О. Франко (розроб.). – Вид. офіц. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – III, 26 с.
3. Жукова І.М. Корисні й смачні страви з молока і молочних продуктів / І.Г.Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 287 с.
4. Кращі страви української кухні: 2000 рецептів і порад досвідчених кухарів. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2006. – 380 c.
5. Лагутина Л.А., Лагутина С.В. Блюда из сыра. Сборник кулинарных рецептов. – Ростов н/Д.: Феникс, 2000. – 224 с.
6. Молочні страви / В.М. Пархоменко (уклад.). – К. : Техніка, 1997. – 64 с.
7. Найкращі страви української кухні / Т. Галушко (уклад.). – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2006. – 416 с.
8. Попова О.А. Страви в духовці / І.Г. Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 288 c.
9. Франко О.Ф. Практична кухня / О.П. Сенатович (упоряд., текстологічна обробка). – Вип. 3: М ясні та рибні страви. – Л.: Каменяр, 1995. – 80 с.
Дополнительная информация3013
Заказ Заказать Купить «Технологія галузі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.249058 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1817
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7904
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1887
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2942
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7953
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4521
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4383
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5733
Реклама

Цікаве