швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури138933
2 Історія України35525
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32783
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31693
5 Звіт про проходження виробничої практики 25827
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25467
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19626
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18540
9 Правопис слів іншомовного походження17453
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16493
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Прийом „вечеря”» (ID:21051)

| Размер: 115 кб. | Объем: 26 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Литература1. Барановский В.А. Официант-бармен. – Ростов-на-Дону: Издательство «Фенікс», 2000 – 320 с.
2. Білик Е.В. Сучасна енциклопедія етикету: 1000 правил і корисних порад. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2005. – 384 с.
3. Богушева В.И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. – Ростов-на-Дону: Издательство «Фенікс», 1999. – 352 с.
4. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с.
5. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с.
6. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство «Флинта«, 2002. – 184 с.
7. Декор стола // Гостиница и ресторан. – 2002. – №4. – С. 3 – 7.
8. Железнев В.П. Празднуем День рождения. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс«, 2001. – 476 с.
9. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. - №7. – С. 10 – 12.
10. Лозовой В.О, Уманець О.В., Ценко М.Б. Культура особистості та етикет. – Х.: Регіон-інформ, 2004. – 112 с.
11. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2001. – №10.
12. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с.
13. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с.
14. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2001. – 168 с.
15. Правила оказания услуг общественного питания. – М: Издательство «ИНФРА-М«, – 2002. – 8 с.
16. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с.
17. Резніченко В.І., Михно І.Л. Довідник-практикум офіційного, дипломатичного, ділового протоколу та етикету. – К.: УНВЦ «Рідна мова», 2003. – 480 с.
18. Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство. – М: Издательство «ЮНИТИ», 1999. – 463 с.

Дополнительная информация3057
Заказ Заказать Купить «Прийом „вечеря”»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.106206 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1762
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7795
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1830
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2873
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7907
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4452
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4317
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5667
Реклама

Цікаве
загрузка...