швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133657
2 Історія України34713
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31858
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31093
5 Звіт про проходження виробничої практики 25193
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24953
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19523
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18416
9 Правопис слів іншомовного походження17055
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16416
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


4

Тема: «Курка фарширована смажена» (ID:21146)

| Размер: 558 кб. | Объем: 59 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Литература1. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я, 1980. – 304 с.
3. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с.
4. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України).
5. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. – №7. – С. 10 – 12.
6. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с.
7. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472с.
8. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с.
9. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с.
10. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с
11. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
12. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с.
13. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр, 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
14. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с.
Дополнительная информация3130
Заказ Заказать Купить «Курка фарширована смажена»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.110703 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1709
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7691
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1756
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2794
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7857
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4262
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5607
Реклама

Цікаве
загрузка...