швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137091
2 Історія України35162
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32353
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31400
5 Звіт про проходження виробничої практики 25503
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25205
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19580
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18494
9 Правопис слів іншомовного походження17209
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16466
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Товарознавство харчових продуктів» (ID:29176)

| Размер: 27 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Азбука домашнього господарювання. / Е.0. Блажко М.Й. Барановський Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. - К.: Техніка 1980. -367с.
2. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питання. -М.: Экономика 1982. - 399 с.
3. Бриджит Джоунз Приемы торжества и банкеты. - Минск: Белфакеиздатгрупп 1998.-255с.
4. Вищепан О.Г. Мельман М.Є. Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. - К.:Держсільгоспвидав УРСР 1980. - 132с.
5. Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. - К.: Урожай 1984. - 344с.
6. Дудченко Л.И. й др Пряно - ароматические и пряно - вкусовые растения:Справочник / Л.И. Дудченко А.С. Козьяков В.В. Крищенко. - К.: Наук.думка 1989. - 304с.
7. Искусство готовить. Часть 1. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. - 270с.
8. Искусство готовить. Часть 2. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. -287 с.
9. Кравцов И.С. Домашнєє консервирование й хранение пищевьіх продуктов. -Одеса: Маяк 1968. - 336с.
10. Ковалев Н.И. Осипов И.И. Овощные блюда. -М.: Зкономика 1967. - 128с.
11. Консервирование. / Сост. С.И. Литвиненко. - Донецк.: Стакер 1999. - 416с.
12. Лавренова Г.В. Лавренов В.К. Лавренов Ю.В. Онипко В.Д. Специи и пряности. - Донецк: Стакер 1999. - 368с.

Дополнительная информация75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавство харчових продуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.114827 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1743
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7756
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1806
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2842
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7885
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4428
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4293
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5642
Реклама

Цікаве
загрузка...