швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури141473
2 Історія України36045
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33387
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32092
5 Звіт про проходження виробничої практики 26249
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25790
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19723
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18606
9 Правопис слів іншомовного походження17770
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16537
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Технологія галузі(Варіант 4)» (ID:29514)

| Размер: 15 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Абатуров П.В. и др. Сладкие блюда и напитки. – М.: Экономика 1972. – 144с.
2. Азбука домашнього господарювання. / Е.0. Блажко М.Й. Барановський Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. – К.: Техніка 1980. – 367с.
3. Анфімова Н.К. Захарова Т.І. Кулінарія. – М.: Економіка 1987. – 272 с.
4. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питания. – М.: Экономика 1982. – 399 с.
5. Барановський В.А. Официант-бармен. – Ростов н/Д.: Феникс 2000. – 320 с.
6. Бриджит Джоунз. Приемы торжества и банкеты. – Минск: Белфакеиздатгрупп 1998. – 255 с.
7. Вищепан О.Г. Мельман М.Є. Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. – К.: Держсільгоспвидав УРСР 1980. – 132 с.
8. Все об украинской кухне. / Сост. Д. Билык. – Донецк: ПКФ «БАО» 2000. – 352 с.
9. Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. – К.: Урожай 1984. – 344 с.
10. Доцяк В.С. Українська кухня: Технологія приготування страв. – К.: Вища шк. 1995. – 550 с.
11. Дудченко Л.И. й др. Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растения: Справочник / Л.И. Дудченко А.С. Козьяков В.В. Крищенко. – К.: Наук.думка 1989. – 304 с.
12. Замечательные уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк: ПКФ БАО 2000. – 224 с.
13. Здобнов А.Й. Ковалев Н.И. Эстетические требования к оформлению блюд: Учеб. пособие. – К.: Вища шк. 1989. – 126 с.
14. Золотая книга хорошого тона / Пер. с франц. Н.Ф. Васильковой. – Смоленск: Русич 1999. –368 с.
15. Искусство готовить. Часть 1. / За ред. Подолюк О.О. – К.: Глобус 1993. – 270с.
16. Искусство готовить. Часть 2. / За ред. Подолюк О.О. – К.: Глобус 1993. – 287с.
17. Кіросір Л.М. Титаренко В.П. Традиційні українські страви. – Полтава: ПДПУ 1999. – 120 с.
18. Фізико-хімічні методи обробки харчових продуктів / Національний ун-т харчових технологій / А.І. Соколенко (уклад.). – К.: НУХТ 2004. – 31 с.
Дополнительная информация3581
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Технологія галузі(Варіант 4)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.189095 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1802
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7871
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1869
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2929
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7939
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4504
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4367
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5715
Реклама

Цікаве