швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури141293
2 Історія України36009
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33365
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32079
5 Звіт про проходження виробничої практики 26236
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25775
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19723
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18601
9 Правопис слів іншомовного походження17759
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16536
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства» (ID:29615)

| Размер: 39 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература2. Батутіна А.П. Ємченко І.В. Експертиза товарів: Навчальний посібник: Навчальне видання.- К.: ЦУЛ 2003.- 278 c.
3. Брозовский Д.И. Борисенко И.М. Основы товароведения: Учебник: Навчальне видання.- 3-е изд. перераб..- М.: Экономика 1988.- 352 c.
4. Брозовский Д.И. Качалова М.С. Борисенко И.М. Основы товароведения: Учебник: Навчальне видання.- 2-е изд. перераб и доп..- М.: Экономика 1983.- 352 c.
5. Бутейкис Н.Г. Жукова А.А.Технология приготовления мучных кондитерских изделий. - Москва.: ПрофОбрИздат 2001. - 285 с.
6. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства. - М.: Пищевая промышленность 1997. – 411 с.
7. Кузнецова Л.С. Сиданова М.Ю. Технология приготовления мучных кондитерских изделий. - Москва.:Пищевая промышленность 2001. - 317 с.
8. Маслов Л.А. Кулинарная характеристика блюд и изделий. - М.: Экономика 1998. – 287 с.
9. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. - М.: Экономика 1997. – 325 с.
10. Матюхина З.П. Королькова Э.П. Товароведение пищевых продуктов. - М.:Экономика 1999 - 266 с.
11. Михаленко В.Е. Пизик С.Е. Практические работы по товароведению продовольственных товаров: Учебное пособие: Навчальне видання.- М.: Экономика 1989.- 239 c.
12. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Теоретические основы: Учебник: Навчальне видання: .- М.: НОРМА 1998.- 283 c.
13. Порфентьева Т.Р. Товароведение плодоовощных зерномучных кондитерских вкусовых товаров. - М.: Экономика 1999. – 361 с.
14. Сирохман І.В. Задорожний І.М. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник.- К.: Лібра 1997.- 632 c.
15. Теоретичні основи товарознавства: Методичні вказівки по виконанню контрольних робіт: Навчальне видання.- San Francisco: 2000.- 12 c.
16. Товароведение зерномучных и кондитерских изделий: Учебник: Навчальне видання.- М.: Экономика 1989.- 352 c.
17. Товароведение продовольственных товаров: В 4 т. Т 1.: Учебник: Навчальне видання.- М.: Экономика 1984.- 288 c.
18. Товароведение продовольственных товаров: Учебное пособие: Навчальне видання.- 2-е изд. перераб..- М.: Экономика 1988.- 352 c.







Дополнительная информация75201
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Динаміка якості борошно-кондитерських виробів з кремовою начинкою при зберіганні в умовах підприємств ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.112554 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1800
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7871
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1869
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2928
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7939
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4503
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4366
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5714
Реклама

Цікаве
загрузка...