швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139170
2 Історія України35660
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33022
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31810
5 Звіт про проходження виробничої практики 25960
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25569
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19664
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18567
9 Правопис слів іншомовного походження17575
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Фактори формування споживчих властивостей коньяку» (ID:29681)

| Размер: 153 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Бережанський А. Пити на випередження www.kontrakty.com.ua
2. ГОСТ 12494 – 77
3. ГОСТ 13741-91
4. ДСТУ 4700:2006 «Коньяки Украины. Технические условия»
5. Дубців Г.Г Товарознавство харчових продуктів: Підручник. – М.: Майстерність: Вища школа 2001. – 411 с.
6. Кононенко І.Е. Товарознавство харчових продуктів: Підручник. – М.: Економіка 1983. – 364 с.
7. Круглякова Г.В. Кругляков Г.Н. Комерційне товарознавство продовольчих товарів: Підручник. – М.: ИТК «Дашков і До» 2002. – 455 с.
8. Малтабар В.М. Фертман Г.И. Технология коньяка.- М.: Пищевая пром-сть 1971.- 344 с.
9. Огляд та тенденції ринків в Україні www.e-mkg.info
10. Ринок лікеро-горілчаних виробів www.credit-rating.com.ua
11. Скурихин И.М. Химия коньячного производства.- М.: Пищевая пром-сть 1968. – 357 с.
12. Шевченко В.В. Товарознавство і експертиза споживчих товарів: Підручник. – М.: ИНФРА – М 2001. – 377 с.
13. Экспертиза напитков. Под общ. Ред проф. В.М. Поздняковского. Новосибирск. Изд. Новосибирского университета. – 1999. – 385 с.



Дополнительная информация75209
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Фактори формування споживчих властивостей коньяку»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.107940 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7826
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1851
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2903
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7921
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4481
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4346
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5690
Реклама

Цікаве
загрузка...