швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури145379
2 Історія України36379
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33777
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32312
5 Звіт про проходження виробничої практики 26450
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25999
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19776
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18697
9 Правопис слів іншомовного походження17911
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16641
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Теоретичні основи технології харчових виробництв» (ID:29732)

| Размер: 38 кб. | Объем: 28 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Біохімічні основи екологічних технологій / О.І. Семенова (уклад.) Н.О. Бублієнко (уклад.). – К.: НУХТ 2005. – 27 с.
2. Гігієна громадського харчування / В.Н. Корзун (уклад.) М.К. Булгакова (уклад.). – К. 2003. – 105 с.
3. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / М.І. Пересічний (ред.). – К. 1999. – 189 с.
4. ДСТУ 3862-99. Громадське харчування: Терміни та визначення. – Введ. 1999.10.01. - Офіц. вид. – К.: Держстандарт України 1999. – ІІІ 31с.
5. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності. – Х.: Фактор 2006. – 784 с.
6. Карпенко В.Д. Рогова А.Л. Шкарупа В.Г. Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування. – К.: НМЦ «Укоопосвіта» 2003. – 248 с.
7. Огородніков В.А. Степанчук В.І. Федотов В.О. Теорія споруд. – Вінниця 1997. – 91 с.
8. Прилади контролю параметрів якості продукції харчових виробництв / В.Т.Марченко (уклад.) О.І. Левченко (уклад.). – К.: НУХТ 2003. – 33 с.
9. Чмиленко Ф.О. Соболь Л.В. Хімічний контроль якості продуктів харчування. – Д.: РВВ ДНУ 2001. – 136 с.


Дополнительная информация75221
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Теоретичні основи технології харчових виробництв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.137269 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1817
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7904
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1888
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2943
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7954
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4521
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4383
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5734
Реклама

Цікаве