швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139170
2 Історія України35660
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33022
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31810
5 Звіт про проходження виробничої практики 25960
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25569
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19664
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18567
9 Правопис слів іншомовного походження17575
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)» (ID:29971)

| Размер: 16 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
ЛитератураЛітература

1. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В. Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
2. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2003. – №7. – С. 10 – 12.
3. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2005. – 418 с.
4. Никуленкова Т.Т. Лавриненко Ю.И. Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос» 2007. – 472 с.
5. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс» 2003. – 384 с.
6. Орлова Н.Я. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти ягоди овочі гриби та продукти їхньої переробки. – К. 2004. – 360с.
7. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР 2003. – 224 с
8. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 2005. – (Переписи старої кухні). – 64 с.





Дополнительная информация75283
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.109463 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7826
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1851
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2903
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7921
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4481
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4346
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5690
Реклама

Цікаве
загрузка...