швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури138957
2 Історія України35547
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32813
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31711
5 Звіт про проходження виробничої практики 25849
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25481
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19630
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18541
9 Правопис слів іншомовного походження17469
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16494
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


4

Тема: «Громадське харчування» (ID:30161)

| Размер: 30 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 100 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература
1. Барановський В.А. Официант-бармен. – Ростов н/Д.: Феникс 2007.
2. Блюда из грибов. Шампиньоны вешенки / В. Махно (авт.-сост.). – Донецк: Слово 2005.
3. Все об украинской кухне. / Сост. Д. Билык. – Донецк: ПКФ «БАО» 2004.
4. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц. авторов и издателей «Тандем» 2006.
5. Грибы и грибоводство: Сбор. Сортировка. Сушка. Солка. Маринование: Практ. советы / П.А. Сычев (общ.ред.) Н.П. Ткаченко (авт.-сост.). – Донецк: Сталкер 2003.
6. Дудка І.О. Гелюта В.П. Тихоненко Ю.Я. та ін. Гриби природних зон Криму / Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України / І.О.Дудка (ред.). – К.: Фітосоціоцентр 2004.
7. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка 2003.
8. Кулинарные рыбные изделия // Рыбное хояйство. – 2005. – № 2. – С. 7 – 9.
9. Лесник А.Л. Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ» 2005.
10. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Теоретические основы. – Смоленск: Русич. 2004.
11. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс» 2003.
12. Орлова Н.Я. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти ягоди овочі гриби та продукти їхньої переробки. – К. 2003.
13. Перспективные направления развития современной рыбообработки // Рыбное хозяйство. – 2000. – № 5. – С. 46 – 47.
14. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР 2003.
15. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2004.




Дополнительная информация75323
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Громадське харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.112028 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1763
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7800
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1832
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2876
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7908
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4457
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4319
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5669
Реклама

Цікаве
загрузка...