швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури142680
2 Історія України36154
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33542
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32162
5 Звіт про проходження виробничої практики 26330
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25863
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19744
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18624
9 Правопис слів іншомовного походження17820
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16546
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


2

Тема: «Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва» (ID:30186)

| Размер: 480 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Голубков Е.П. Основы маркетинга. – М.: Финпресс 2004. – 650 с.
2. Донченко Л.В. Надикта В.Д. Безопасность пищевой продукции. – М.: Пищепрмиздат 2001. – 520 с.
3. ДСТУ 4283.1:2007. Консерви Соки та сокові продукти. – Вид. офіц. – К. : Держспоживстандарт України 2007. – 30 с.
4. ДСТУ 4701:2006. Соки плодово-ягідні зброджені. Технічні умови. – Вид. офіц. – К. : Держспоживстандарт України 2008. – III 10 с.
5. ДСТУ-П-4283:2004. Консерви Соки та соковмісні продукти. Терміни та визначення / Ф... Федоров (розроб.). – Офіц. вид. – К. : Держспоживстандарт України 2004. – ІV 20 с.
6. Котлер Ф. и др. Основы маркетинга. – М.: Вильямс 1999. – 1056 с.
7. Криницкий B.C. Бечуцкая В.А. Переработка сельскохозяйственной продукции. – Николаев: Промсельпроект 2000. – 184 с.
8. Лозняковский В.М. Гигиенические основы питания безопасность и экспертиза продовольственных товаров. – Новосибирск 1999. – 446 с.
9. Немцова З.С. Основы изготовления детских соков. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
10. Рудольф В.В. Орещенко А.В. Яшнова П.М. Производство безалкогольных напитков. – СПб.: Профессия 2006. – 355 с.
11. Траут Дж. Новое позиционирование – СПб: Издательство «Питер» 2005. – 192с.
12. Шаззо Р.И. Касьянов Г.И. Функциональные продукты питания. – М.: Колос 2000.– 244 с.
13. Шкардун В. Ахтямов Т. Оценка готовности предприятия к реализации маркетинговой стратегии // Маркетинг. – 2001. – № 3 (58). – сс. 79 – 86.
14. Экерт А. Производство соков. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.
Дополнительная информация75328
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.163159 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1809
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7889
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1876
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2935
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7945
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4513
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4374
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5724
Реклама

Цікаве