швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137016
2 Історія України35149
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32340
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31384
5 Звіт про проходження виробничої практики 25491
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25187
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19578
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18491
9 Правопис слів іншомовного походження17201
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16464
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


0

Тема: «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування» (ID:30317)

| Размер: 53 кб. | Объем: 59 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. 2005. – 18 с.
2. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
3. Гигиена питания /Ванханен В.Д Майструк П.Н. Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я 1980. – 304 с.
4. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
5. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
6. Дорохович В. Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5 6. – С. 24 – 25.
7. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 2000. – 20 с.
8. Дорохович В.В. Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ УДУХТ 2000 р.). – С.73.
9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
10. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе муси пудинги концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України).
11. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – О. 2004. – 37 с.
12. Іоргачова К.Г. Селіванська І.О. Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48.
13. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
14. Калакура М.М. Егорова В.І. Тарасенко Е.В. Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М. 1988. – С. 1 – 25.
15. Квитницкий М.Е. Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ 1988. – С.101 – 104.
16. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
17. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 1999. – 18с.
18. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
19. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К. 2004. – 20 с.
20. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К. 2001. – 17 с.
21. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
Дополнительная информация4010
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.137912 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1743
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7754
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1804
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2842
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7884
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4426
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4293
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5639
Реклама

Цікаве
загрузка...