швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури141495
2 Історія України36046
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33395
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32096
5 Звіт про проходження виробничої практики 26250
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25791
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19723
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18606
9 Правопис слів іншомовного походження17772
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16537
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших» (ID:30357)

| Размер: 36 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Вітвіцький В.В. Ковальчук В.І. Полонська О.М. Класифікатор трудових процесів виробництва борошна / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. – К.: НДІ «Украгропромпродуктивність» 2007. – 15 с.
2. Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф.-тех. навч. закл. – К.: Вікторія 2002. – 399 с.
3. Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи: Довідник: У 2 т. / В.Л.Іванов (заг.ред.) В.С.Тимошенко (упоряд.) – К.: Леонорм 2000. – 258 с.
4. ДСТУ 2900:2006. Концентрати харчові Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови. – Вид офіц. – К.: Держспоживстандарт України 2007. – III 15 с.
5. Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах / Київський ін-т хлібопродуктів. – К. 1998. – 145 с.
6. Сичевська І.А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини: Посіб. для проф.-тех. навч. закл.. – Житомир: Полісся 2008. – 120 c.
7. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
8. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
10. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
11. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
12. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
13. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
14. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат 1990. – 239 с.
15. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
16. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир 1991. – 622с.
17. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность» 1976. – 673 с.
18. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.


Дополнительная информация4036
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.157076 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1802
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7871
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1869
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2929
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7939
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4505
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4367
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5715
Реклама

Цікаве