швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133988
2 Історія України34766
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31905
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31125
5 Звіт про проходження виробничої практики 25229
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24973
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19530
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18423
9 Правопис слів іншомовного походження17069
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16422
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Управляющий ресторана» (ID:30363)

| Размер: 407 кб. | Объем: 24 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература
1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука 2000.
2. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов -М.: Экономика 2005.
3. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем» 1998.
4. Довигон Ж. Как украшать блюда. – М.: Интербук 2003. – 208 с.
5. Карпова Г.А. Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда» 1998.
6. Коршунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа 1995.
7. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка 1997.
8. Лесник А.Л. Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ» 2000.
9. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ 1997.
10. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003.
11. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
12. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП 1998.
13. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003.
14. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2001.
15. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело 2002.
16. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк. 1997.
17. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика 2001.



Дополнительная информация4039
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Управляющий ресторана»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.168615 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1714
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7696
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1764
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2800
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4390
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4266
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5611
Реклама

Цікаве
загрузка...