швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури145289
2 Історія України36370
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33774
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32310
5 Звіт про проходження виробничої практики 26447
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25996
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19776
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18696
9 Правопис слів іншомовного походження17910
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16638
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Організація обслуговування» (ID:30377)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Беляев М.И Винокуров Г.А. Черевко А.И. Производство полуфабрикатов для предприятий общественного питания. – М.: Экономика 2003. – 184 с.
2. Бруннек Н.И. Морозова И.Н. Рыбная кухня. – М.: Легкая промышленность 2005. – 288 с.
3. Гамоля Н. Клієнт не дозрів // Український дiловий тижневик Контракти . – №09 вiд 28.02.2005. – С. 12 – 14.
4. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов -М.: Экономика 2005. – 178 с.
5. Довигон Ж. Как украшать блюда. – М.: Интербук 2003. – 208 с.
6. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
7. Ищенко С. Этика и эстетика домашней кухни. – Харьков: Интербук 2003. – 236 с.
8. Карсекіна В.В. Скрипка Л.М. Страви української кухні. – К.: Вища школа 2003. – 184 с.
9. Кенгис Р.П. Домашнее приготовление тортов пирожных печенья пряников пирогов. – М.: Агропромиздательство 2004. – 240 с.
10. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
11. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
12. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
13. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. – М.: Экономика 2007. – 624с.
14. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.
Дополнительная информация4047
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.176985 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1817
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7904
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1887
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2943
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7954
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4521
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4383
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5734
Реклама

Цікаве