швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури145230
2 Історія України36365
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33770
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32310
5 Звіт про проходження виробничої практики 26434
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25981
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19775
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18694
9 Правопис слів іншомовного походження17907
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16637
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна» (ID:30378)

| Размер: 21 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи: Довідник: У 2 т. / В.Л.Іванов (заг.ред.) В.С.Тимошенко (упоряд.) – К. 2000. – 258 с.
2. Вітвіцький В.В. Ковальчук В.І. Полонська О.М. Класифікатор трудових процесів виробництва борошна / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. – К. 2007. – 15 с.
3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький 1998. – 79 с.
4. ДСТУ 2900:2006. Концентрати харчові Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови. – Вид офіц. – К. 2007. – III 15 с.
5. Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф.-тех. навч. закл. – К. 2002. – 399 с.
6. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М. 1989. – 367 с.
7. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М. 2000. – 418 с.
8. Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах / Київський ін-т хлібопродуктів. – К. 1998. – 145 с.
9. Сичевська І.А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини: Посіб. для проф.-тех. навч. закл.. – Житомир 2008. – 120 c.
10. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.


Дополнительная информация4047
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.131894 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1817
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7904
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1887
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2942
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7953
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4521
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4383
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5733
Реклама

Цікаве