швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137179
2 Історія України35169
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32394
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31406
5 Звіт про проходження виробничої практики 25514
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25212
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19583
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18497
9 Правопис слів іншомовного походження17222
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16467
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Особливості організації та управління сучасними готельними та ресторанними ланцюгами» (ID:30488)

| Размер: 24 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Литература1. Ваген Л. Гостиничный бизнес: Учебное пособие. – Ростов-на-Дону: Феникс 2007. – 416 с.
2. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов -М.: Экономика 2005. – 178 с.
3. Дехтярь Г. Лицензирование и сертификация в туризме. – М.: Финансы и статистика 2003. – 107 с.
4. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
5. Закон України «Про туризм»: За станом на 20 січня 2003 р. / Верховна Рада України. – К.: Парламентське видавництво 2003. – 20 с.
6. Любіцева О.О. Методика розробки турів: Навчальний посібник. – К.: Альтерпрес 2003. – 208 c.
7. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
8. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
9. Основы туристической деятельности: Учебник / Г.И. Зорин Е.Н. Ильина и др. – М.: Советсткий спорт 2007. – 409 с.
10. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
11. «Про Основні напрями розвитку туризму в Україні до 2010 року»: Указ Президента України // Сайт Президента України (www.president.gov.ua).
12. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2006. – 200 с.
13. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.
14. Экономика современного туризма. Рыночное регулирование. Основы управления и маркетинг. Бухгалтерский учет и налогообложение (Под ред. Г.А. Карповой). – М.-СПб: Изд. Торг. дом «Герда» 2005. – 387 с.
Дополнительная информация4095
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості організації та управління сучасними готельними та ресторанними ланцюгами»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.131454 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1745
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7762
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1808
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2845
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7886
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4432
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4295
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5643
Реклама

Цікаве
загрузка...