швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури138948
2 Історія України35538
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32800
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31706
5 Звіт про проходження виробничої практики 25837
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25474
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19629
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18541
9 Правопис слів іншомовного походження17464
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16493
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


3

Тема: «Реалізація пива» (ID:30693)

| Размер: 54 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
ЛитератураПерелік використаної літератури

1. Балашов В.Е. Рудольф В.В. «Техника и технология производства пива и безалкогольных напитков». -М: Легкая и пищевая промышленность. 2001.
2. Булгаков Н.И. «Биохимия солода и пива» – 2 изд. переработанное и дополненное. – М: «Пищевая промышленность» 2006.
3. Главачек Ф. Лхотский А. Пивоварение. – М.: Пищевая промышленность 2008.
4. Елисеев М.Н. «Цвет сусла и товарное качество пива». Пищевая промышленность 2005.
5. Калупянц К.А. «Химия солода и пива». – М: Агропромиздат 2007
6. Калуянц К.А. и Ко. Технология солода пива и безалкогольных напитков. - М.: Колос 2003.
7. Колчаева Р.А. Ермолаева Г.А. «Производство пива и безалкогольных напитков» – М.: Агропромиздат 2005.
8. Коновалов С.А. «Биохимия бродильных производств» М.: Пищевая промышленность 2007.
9. Мальцев П.М. «Технология солода и пива». Спец. Курс М. «Пищевая промышленность» 2004.
10. Муравицкая Л.В. «Технический контроль пивоваренного и безалкогольного производств и основы управления качеством продукции». – М.: Агропромиздат 2007.
11. Покровская Н.В. Казанер Я.Д. «Биологическая и коллоидная стойкость пива» - М.: Пищевая промышленность 2008.
12. Сапожник И.И. «Изменение качества пива во время хранения». Товароведение 2006. Выпуск 19.
13. Справочник по производству солода и пива. /Под общ. Ред. М.Т. Денщикова. - М: Пищепромиздат 2006.
14. Фертман Г.И. Муравицкая Л.В. Справочник для работников лабораторий пивоваренных заводов. – М.: Легкая и пищевая промышленность 2007.
Дополнительная информация4219
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Реалізація пива»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.141198 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1763
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7799
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1832
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2875
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7907
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4456
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4319
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5668
Реклама

Цікаве
загрузка...