швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133825
2 Історія України34746
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31889
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31111
5 Звіт про проходження виробничої практики 25211
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24966
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19529
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17064
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16419
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Теоретичні аспекти організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства» (ID:41551)

| Размер: 162 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаних джерел

1. Закон України “Про забезпечення санітарного та епідемічного
благополуччя населення” від 24 лютого 1994 року N 4004-XII
//ВВР 1994, N 27, С.218
2. Санітарні правила для підприємств громадського харчування. Затверджено МОЗ 19 березня 1991 року.
3. Армстронг М. Основы менеджмента. Как стать лучшим руково¬дителем. Ростов-на-Дону: "Феникс", 1998. – 184 с.
4. Бабанский А.В. Системы непрерывного улучшения продуктов и процессов. — Мн.: "Экоперспектива", 1999. — 237 с.
5. Богущева В. И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. Серия «Учебники и учебные пособия». Ростов-на-Дону: «Феникс», 1999 - 352 с.
6. Браймер Р.А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995. – 478 с.
7. Виханский О.С., Наумов Л.И. Менеджмент. 2-е изд. — М.: Фир¬ма Гардарика, 1996. – 248 с.
8. Герчикова И.Н. Менеджмент. Учебник. Второе изд., перераб. и дополи.- М.: ЮНИТИ, 1995.- 408 с.
9. Глухов В.В. Основы менеджмента.— Санкт-Петербург: Спе¬циальная литература, 1995.— 327 с.
10. Глущенко В.В., Захарова Е.В., Тихомиров Ю.В. Теория управления: Учебный курс.- М.: ВЕСТНИК, 1997.- 332 с.
11. Гуляев В.Г. Организация туристической деятельности: учебное пособие. М.,1996. – 348 с.
12. Дункан Джек У. Основополагающие идеи в менеджменте: Уроки основоположников менеджмента и управленческой практики. Пер. с англ.- М.: Дело, 1996.- 272 с.
13. Жигалов І.Т. Основи менеджменту і управлінської діяльності: Підручник. К.: Вища школа. 1994.— 224 с.
14. Жмалев В.Г., Шимановська Л.М. Основи менеджменту і управлінської діяльності.— К.: Україна, 1994.— 454 с.
15. Захарченко М. Н. Обслуживание на предприятиях общественного питания. Учебник. 1986. – С. 155-158.
16. Зигерт В., Ланг Л. Руководить без конфликтов. – М.: Экономика, 1990.-287 с.
17. Каpягін Ю. Інтегpація Укpаїни в світовий туpистичний бізнес // Укpаїна в світовому економічному пpостоpі: Матеpіали 2-го конгp. Міжнаp. укp. екон.асоц.- К., 1996.- С.100-103.
18. Кузнєцова Н. М. Основи економіки ресторанно-ресторанного господарства. – Київ, 1997. – 200 с.
19. Кузьмін О.Е. Сучасний менеджмент: Навч. прикладний посібник.— Львів: Центр Європи, 1995.— 176 с.
20. Люкшинов А.Н. Стратегический менеджмент: Учебное пособие для вузов. — М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000. — 375 с.
21. Менеджмент & менеджер. Корпоративный стиль. №1. 2002.
22. Менеджмент организации. Учебное пособие / Под ред. д. е. н. проф. З.П. Румянцевой и д. э. н., проф. Н.А. Саламатина.— М.: ИНФРА-М, 1996.- 432 с.
23. Мочерний С.В. Основи економічної теорії: Підручник. - Тернопіль: АТ “Тарнекс”, 1993. – С.361.
24. Никешин С.Н. Внешняя среда экономических систем: СПб: Из¬дательство "Два-три", 1994. — 100 с.
25. Пятницкая Н.А. Организация общественного питания в гостиничном комплексе. Учебник. С. 169-174.
26. Радченко Л. А. Организация производства на предприятиях питания. – Ростов н/Д: «Феникс», 2001. – 352 с.
27. Сухоруков АЛ. Економіка та організація інноваційної діяльності. К.: інститут муніципального менеджменту та бізнесу. 2001. — 184с.
28. Туризм и гостиничное хозяйство. Учебник / Под ред. Чудновского А. Д. – М.: Ассосиация авторов и издателей “Тандем”, 2000. – 400 с.
29. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. Учебник. М.: Высшая школа. 1990 г. – С.153-154.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Теоретичні аспекти організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.235058 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1712
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7696
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2797
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4389
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4266
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5611
Реклама

Цікаве
загрузка...