швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури138943
2 Історія України35533
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32798
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31702
5 Звіт про проходження виробничої практики 25836
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25472
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19629
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18541
9 Правопис слів іншомовного походження17457
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16493
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції» (ID:42913)

| Размер: 1401 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА
1.Ковальчук Т. Законодавче забезпечення якості та безпеки продуктів харчування // Вісник Київського університету ім. Т. Шевченка. -1998. -Вип. 31: Юридичні науки. - С. 30-36
2. Лайко П. А. Якість сільськогосподарської продукції та продуктів харчування як вирішальна складова продовольчої безпеки // Економіка АПК. -2005. -№ 1. - С.12-21.
3. Лайко П.А. Підвищення якості продовольчих ресурсів // Економіка АПК. -2005. -№ 4. - С.16-22.
4.Устинова А. Контроль гарантированного качества и безопасности продуктов детского питания // Мясная индустрия. -2001. -№ 9. - С. 13-15
5.Гнатюк С.А. Продовольча безпека та можливості її досягнення в Україні // Економіка АПК . -2005. -№ 7. - С.42-45
6.Рибак С. Система безпеки харчової продукції // Пропозиція. -2005. -№ 8-9. - С. 18 - 19
7. Базбі Дж. Безпека харчових продуктів: вимоги, ризик та вирішення проблеми // Пропозиція. -2004. -№ 2. - С. 52- 54
8. Яриш П. Харчова безпека країни: Конференція на тему: "Безпечність харчових продуктів вітчизняного виробництва" // Харчова і переробна промисловість. -2004. -№ 2. - С. 4-5
9.Міхаліна І. Якість сільськогосподарської продукції - необхідна складова аграрної реформи // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. -2004. -№ 3. - С. 230-235
10. Статистичний щорічник України за 2002 рік. - Держ. комітет статистики України. -К.: Консультант, 2003. -663 с.
11. Статистичний щорічник України за 2003 рік; Держ. комітет статистики України. -К.: Консультант, 2004. -631 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.108959 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1763
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7797
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1831
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2875
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7907
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4455
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4319
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5668
Реклама

Цікаве
загрузка...