швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139812
2 Історія України35829
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33209
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31965
5 Звіт про проходження виробничої практики 26129
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25685
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19695
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18587
9 Правопис слів іншомовного походження17674
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16527
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Особливості організації харчування по місцю роботи» (ID:43056)

| Размер: 1597 кб. | Объем: 37 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураВикористана література

1.Александрова О. Відкриваємо точку громадського харчування: що потрібно врахувати // Податки та бухгалтерський облік. -2005. -19 грудня. - С. 50-53
1. Ахтирська О. Облік руху товарів і сировини на підприємствах громадського харчування // Галицькі контракти. -2001. -№ 14, Дебет-кредит. - С. 21-33
2. Ахтирська О. Переробка давальницької сировини на підприємствах громадського харчування // Галицькі контракти. -2001. -№ 6: Дебет-кредит. - С. 28-33
3. Вишневський М. Організація діяльності у сфері громадського харчування // Податки та бухгалтерський облік. -2005. -5 травня. - С. 22-27
4. Громадське харчування : зробіть все правильно: Де можна розташувати точку громадського харчування, а де не можна // Все про бухгалтерський облік. -2003. -23 травня. - С. 4-12
5. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць/ Ред. М.І. Пересічний, Ред. М.М. Калакура, Ред. М.К. Булгакова; Київський нац. торговельно-економічний ун-т. -К., 2002. -168 с.
6. Громадське харчування: Добірка статей // Все про бухгалтерський облік. -2003. -25 вересня. - С. 3-47
7. Занько Б. Їдальня на підприємстві : організація, податковий і бухгалтерський облік // Все про бухгалтерський облік. -2002. -2 серпня. - С. 23-27
8. Кочерга А. И. Повышение эффективности общественного питания. -Киев: Технiка, 1980. -247 с.
9. Ловачева Г. Н. Стандартизация и контроль качества продукции. -М.: Экономика, 1990. -238, с.
10. Мартынов В. Р. Общественное питание: резервы эффективности,. -М.: Экономика, 1985. -128 с.
11. Махнюк В. Р. Общественное питание: вопросы теории и тенденции развития. -К.: Вища шк., 1982. -195 с.
12. Основы стандартизации и контроль качества продукции общественного питания. -К.: Вища шк., 1986. -252, с.
13. Пархоменко В. Бухгалтерський облік на підприємствах громадського харчування // Вісник податкової служби України. -2004. -№ 29. - С. 58-61
14. Сушальська Т. Підприємства громадського харчування. Організаційні харчування // Бизнес. -2003. -№ 11: Бухгалтерія. - С. 57-60
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості організації харчування по місцю роботи»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.129955 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1797
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7846
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1866
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2922
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7934
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4499
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4361
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5707
Реклама

Цікаве
загрузка...