швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133669
2 Історія України34714
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31859
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31094
5 Звіт про проходження виробничої практики 25196
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24954
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19523
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18416
9 Правопис слів іншомовного походження17056
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16416
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування» (ID:43058)

| Размер: 1179 кб. | Объем: 27 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаних джерел

1. Александрова О. Відкриваємо точку громадського харчування: що потрібно врахувати // Податки та бухгалтерський облік. -2005. -19 грудня. - С. 50-53
2. Антонова К. Бухгалтерський облік реалізації виробів кухні і бару // Все про бухгалтерський облік. -2005. -28 лютого. - С. 7-10
3. Ахтирська О. Облік руху товарів і сировини на підприємствах громадського харчування // Галицькі контракти. -2001. -№ 14, Дебет-кредит. - С. 21-33
4. Ахтирська О. Переробка давальницької сировини на підприємствах громадського харчування // Галицькі контракти. -2001. -№ 6: Дебет-кредит. - С. 28-33
5. Вишневський М. Організація діяльності у сфері громадського харчування // Податки та бухгалтерський облік. -2005. -5 травня. - С. 22-27
6. Громадське харчування : зробіть все правильно: Де можна розташувати точку громадського харчування, а де не можна // Все про бухгалтерський облік. -2003. -23 травня. - С. 4-12
7. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць/ Ред. М.І. Пересічний, Ред. М.М. Калакура, Ред. М.К. Булгакова; Київський нац. торговельно-економічний ун-т. -К., 2002. -168 с.
8.
9. Громадське харчування: Добірка статей // Все про бухгалтерський облік. -2003. -25 вересня. - С. 3-47
10. Занько Б. Їдальня на підприємстві : організація, податковий і бухгалтерський облік // Все про бухгалтерський облік. -2002. -2 серпня. - С. 23-27
11. Ковальов Д. Точність - ввічливість королів, або метрологічний контроль у торгівлі та громадському харчування // Все про бухгалтерський облік. -2005. -19 квітня. - С. 45-48

12. Корнєв М. Облік на підприємствах громадського харчування // Податки та бухгалтерський облік. -2005. -5 травня. - С. 48-53
13. Кочерга А. И. Повышение эффективности общественного питания. -Киев: Технiка, 1980. -247 с.
14. Ловачева Г. Н. Стандартизация и контроль качества продукции. -М.: Экономика, 1990. -238, с.
15. Мартынов В. Р. Общественное питание: резервы эффективности,. -М.: Экономика, 1985. -128 с.
16. Махнюк В. Р. Общественное питание: вопросы теории и тенденции развития. -К.: Вища шк., 1982. -195 с.
17. Меню для бухгалтера громадського харчування // Бухгалтерія. -2003. -24 листопада. - С. 7-87
18. Основы стандартизации и контроль качества продукции общественного питания. -К.: Вища шк., 1986. -252, с.
19. Оспіщев В. Удосконалення обліку витрат виробництва в підприємствах ресторанного господарства // Бухгалтерський облік і аудит. -2006. -№ 3. - С. 16-19.
20. Рабінович А. Право людини на якісні продукти харчування: нормативно-юридичний механізм його забезпечення в Україні (загальна характеристика // Підприємництво, господарство і право. -2006. -№ 8. - С. 105-109
21. Руденок О. Громадське харчування: особливості обліку // Податки та бухгалтерський облік. -2003. -24 листопада: Спецвипуск. - С. 35-56
22. Пархоменко В. Бухгалтерський облік на підприємствах громадського харчування // Вісник податкової служби України. -2004. -№ 29. - С. 58-61
23. Сушальська Т. Підприємства громадського харчування. Організаційні харчування // Бизнес. -2003. -№ 11: Бухгалтерія. - С. 57-60
24. Тупіцина В. Елементи інтер’єру підприємства громадського харчування: бухгалтерський та податковий облік //Все про бухгалтерський облік. -2004. -1 листопада. - С. 25-26
25. Хілінський Ю. Права відвідувача у закладі громадського харчування // Все про бухгалтерський облік. -2003. -№ 62. - С. 8-9
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.110324 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1709
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7691
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1756
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2795
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7857
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4263
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5607
Реклама

Цікаве
загрузка...