швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139243
2 Історія України35712
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33063
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31853
5 Звіт про проходження виробничої практики 26010
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25604
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19675
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18571
9 Правопис слів іншомовного походження17616
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16518
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Аналіз технологічного процесу виготовлення морозива» (ID:44019)

| Размер: 537 кб. | Объем: 26 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Справочник технолога молочного производства. Т.5: Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки, 2004 г. - с 567.
2. Справочник технолога молочного производства. Т.7: Оборудование молочных предприятий. Справочник - каталог, 2004 г., - с. 832.
3. Справочник по вторичному молочному сырью под общей редакцией Кравченко Э.Ф., 2002 г. – с. 150.
4. Мороженое и замороженные десерты. Маршалл Р. Т., Гофф Г. Д., Гартел Р. У. Перевод с англ. 6-е изд. Под общ. науч. ред. Ю.Г. Базарновой, - 2003 г. – с. 450.
5. Технологии пищевых производств: Учеб. для вузов/ Нечаев А.П.. М, 2005. - 769 с.
6. Новые технологии в производстве молочных продуктов. Кунижев С. М., Шуваев В. А. - М., 2004. - 208 с.
7. Справочник по производству мороженого. Оленев Ю.А., - 2004 г., - с. 900.
8. Общая технология молока и молочных продуктов. Шалыгина А.М., Калинина Л.В., 2004 г. – с. 240.
9. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептура. В 3-х томах, Степанова Л.И., С.-Пб., 2004. 2-е изд.
10. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептура. Т 4. "МОРОЖЕНОЕ"., 2003.
11. Биохимия молока и молочных продуктов., 2003 г.
12. Физико – химические и биохимические основы производства молочных продуктов. Горбатова Н.Н. - СПб, 2003. – с. 352.
13. Химия и физика молока. Горбатова К.К. - СПБ., 2003. – с. 288.
14. Производство вафель для мороженого. Оленев Ю.А. - М.:, 2002. - 116 с.
15. Производство молочных продуктов. Практическое пособие. Оноприйко А.В., Храмцов А.Г., Оноприйко В.А., 2004 г., - с. 384.
16. Технология молока и молочных продуктов: учеб. для вузов/ Крусь Г.Н., Храмцов А.Г., Волокитина З.В. и др. М., 2004. – с. 455.
17. С.А. Бредихин и др. Технология и техника переработки молока, 2003 г.
18. Глазурь для мороженого. Творогова А.А., Оленев Ю.А. - М., 2001. – с. 157
19. Оленев Ю. А. Технология и оборудование для производства мороженого, 2001.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Аналіз технологічного процесу виготовлення морозива»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.116457 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1788
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7830
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1854
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2912
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7926
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4488
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4351
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5697
Реклама

Цікаве
загрузка...