швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури134065
2 Історія України34775
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31913
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31127
5 Звіт про проходження виробничої практики 25232
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24974
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19531
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18426
9 Правопис слів іншомовного походження17069
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16422
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Влияние способов и режимов тепловой обработки мяса и мясопродуктов на изменение их физико-химических показателей и биологической ценности» (ID:44710)

| Размер: 37 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок использованных источников:

1. В.А. Барановский - "Поварское пособие", 2006 г.
2. Л.Л. Лагунов, М.О. Лифитц, В.М. Новиков, А.А. Покровский, В.А. Сидоров. - "Рыбные блюда" , 1996 г.
3. Химический состав пищевых продуктов /Под ред. Покровского А.А. - М. "Пищевая промышленность", 1976
4. Химический состав пищевых продуктов /Под ред. Скурихина И.М. - М., "Легкая и пищевая промышленность", 1984
5. Мглинец А., Ловачева Г.,Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. М.: ИД "Колос", 2000
6. Технология продукции общественного питания. В двух томах. Том 1. Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке / А.С. Ратушный, В.И. Хлебников, Б.А. Баранов и др. - М.: Мир, 2003. - 351с: ил.
7. Технология приготовления пищи / Н.И. Ковалев, М.Н. Куткина, В.А. Кравцова - М.: Издательский Дом "Деловая литература", Издательство "Омега-Л", 2005. - 480 с.
8. Пищевая химия / А.П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А. Кочеткова и др. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 640 с.
9. Профессиональные кулинарные журналы: "Питание и общество", "Шеф", "Гастроном".
10. www.izosoft.ru
11. www.daler.ru
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Влияние способов и режимов тепловой обработки мяса и мясопродуктов на изменение их физико-химических показателей и биологической ценности»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.127865 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1714
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7697
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1764
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2800
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4390
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4266
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5611
Реклама

Цікаве
загрузка...