швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139087
2 Історія України35604
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32937
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31774
5 Звіт про проходження виробничої практики 25905
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25521
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19644
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18555
9 Правопис слів іншомовного походження17511
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16502
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Контрольная

Тема: «Технология производства вареных колбас и влияние отдельных факторов на их качество» (ID:46748)

| Размер: 1078 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ
1. Азбука здорового питания / http://goodfood.h1.ru.
2. Боравский В.А. Энциклопедия по переработке мяса. Для фермерских хозяйств и малых предприятий.-М.: Солон-Пресс, 2002.
3. Вареные колбасные изделия // Торговая Россия.-№1, 2003.
4. Забашта А.Г., Подвойская И.А., Молочников М.В. Справочник по производству фаршированных и вареных колбас, сарделек, сосисок и мясных хлебов.-М., 2001.
5. Забашта А.Г., Подвойская И.А., Молочников М.В. Справочник по разделке мяса.-М.: Франтэра, 2002.
6. Лаврова Л.П., Крылова В.В. Технология колбасных изделий.-М.: Пи-щевая промышленность, 1975.
7. Мясоперерабатывающее производство // Торговое оборудование в России.-Ноябрь 2001.
8. Позняковский В.М. Экспертиза мяса и мясопродуктов.-Новосибирск, 2001.
9. Производство колбасных изделий //Торговое оборудование в Рос-сии".- Ноябрь 2001.
10. Рогов И.А., Забашта А.Г. Общая технология мяса и мясопродуктов.-М., 2000.
11. Сенченко Б.С. Технологический сборник рецептур колбасных изделий.- Рн/Д, 2001.
12. Сидоров М.А., Корнелаева Р.П. Микробиология мяса и мясопродук-тов.-М.,1998.
13. Синдеев Ю.Г. Переработка мяса и субпродуктов в домашних услови-ях.-М.: Феникс, 2000.
14. Сосиски и сардельки: Технология и качество // Торговая Россия.-№2, 2003.
15. Технология приготовления колбас / http://yesyes.ru.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Технология производства вареных колбас и влияние отдельных факторов на их качество»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.132720 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1771
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7815
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1839
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2886
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7915
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4467
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4330
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5678
Реклама

Цікаве
загрузка...