швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133825
2 Історія України34746
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31889
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31111
5 Звіт про проходження виробничої практики 25212
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24966
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19529
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17064
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16419
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Контрольная

Тема: «Технология производства копченых колбас и влияние отдельных факторов на их качество» (ID:46750)

| Размер: 1174 кб. | Объем: 36 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ
1. Азбука здорового питания / http://goodfood.h1.ru.
2. Андреенков В.А. Особенности производства сырокопченых колбас с многофункциональными добавками // Мясная индустрия.-№3, 1999.
3. Бабин Г. В. Особенности производства сырокопчёных колбас.–М.: ЦИНТИпищепром, 1964.
4. Боравский В.А. Энциклопедия по переработке мяса. Для фермерских хозяйств и малых предприятий.-М.: Солон-Пресс, 2002.
5. Воловинская В., Горбатов В. Лаврова Л. О бездымном копчении про-дуктов.-М.: Мясная индустрия СССР, 1963.
6. Забашта А.Г., Подвойская И.А., Молочников М.В. Справочник по производству фаршированных и вареных колбас, сарделек, сосисок и мясных хлебов.-М., 2001.
7. Касьянов Г.И, Золотокопова С.В., Палагина И.А., Квасенков О.И. Технология копчения мясных и рыбных продуктов.-Р-н-Д, 2002.
8. Лаврова Л.П., Крылова В.В. Технология колбасных изделий.-М.: Пи-щевая промышленность, 1975.
9. Мясоперерабатывающее производство // Торговое оборудование в России.-Ноябрь 2001.
10. Позняковский В.М. Экспертиза мяса и мясопродуктов.-Новосибирск, 2001.
11. Попова Л. Колбаса как зеркало национальной демократии / http:// obman.org.ua.
12. Производство колбасных изделий //Торговое оборудование в Рос-сии".- Ноябрь 2001.
13. Рогов И.А., Забашта А.Г. Общая технология мяса и мясопродуктов.-М., 2000.
14. Сенченко Б.С.Технологический сборник рецептур колбасных изде-лий.-Рн/Д, 2001.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Технология производства копченых колбас и влияние отдельных факторов на их качество»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.160590 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1712
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7696
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2797
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4389
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4266
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5611
Реклама

Цікаве
загрузка...