швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139164
2 Історія України35658
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33018
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31809
5 Звіт про проходження виробничої практики 25958
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25566
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19662
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18567
9 Правопис слів іншомовного походження17571
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Курсовая

Тема: «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу» (ID:46886)

| Размер: 1164 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Цивільний кодекс України.
2. Закон України "Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР./ http://www.rada.kiev.ua/.
3. Александрова А.Ю. Международный туризм: Учебное пособие для вузов - М.: Аспект Пресс, 2001. - 464 с.
4. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание. – Киев: Альтерпресс, 2002. – 374 с.
5. Бердычевский А.Р. Проектирование предприятий общественного питания. –К.: Техника, -1998. -246с.
6. Ваген Линн Ван Дер. Гостиничный бизнес. – Ростов – на – Дону: Феникс, 2001. – 412 с.
7. Гуляєв В.Г. Организация туристической деятельности: Учебное пособие. - М.: Нолидж, 1996. - 312с.
8. Гостиничный и туристический бизнес. / Под ред. проф. Чудновского А.Д., - М, «Тандем», Изд. ЗКМОС, - 2000.- 400 с.
9. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: ООО "Новое знание", 2000. - 310с.
10. Квартальнов В.А. Стратегический менеджмент в туризме. – М.: финансы и статистика, 1999. – 308с.
11. Котлер Ф., Боуэн Дж.,Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Пер. с англ. под ред. Р.Б. Ноздревой. – М.: ЮНИТИ, - 1998. – 787с.
12. Лесник А.Л., Мацицкий И.П., Чернышев А.В. Организация и управление гостиничным бизнесом. - М.: Аспект Пресс, 2000. - 265с.
13. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учебник для проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю.Ляпина. - М.: Издательский центр «Академия», 2002. – 208 с.
14. Организация производства и обслуживания в общественном питании / Под. ред. П.Р. Беляева. –М.: Высшая школа, -1998.
15. Организация работы предприятия общественного питания: Учебное пособие / Под.ред. С.В. Шаповалова. -М.: Высшая школа, -1990.
16. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства. – М.: Экономика, 2000. – 284 с.
17. Пятницкая Н.А. Организация производства и обслуживания в общественном питании. –К.: Высшая школа, -1990. -345с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.111925 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7824
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1850
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2902
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7920
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4480
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4346
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5690
Реклама

Цікаве
загрузка...