швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139244
2 Історія України35713
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33064
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31854
5 Звіт про проходження виробничої практики 26011
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25604
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19675
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18571
9 Правопис слів іншомовного походження17616
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16518
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Контрольная

Тема: «Особливості компонування квіткових композицій для столів» (ID:47675)

| Размер: 38 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаної літератури:


1. Инструкция №6 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по количеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 15.06.65 №П-6.
2. Инструкция №7 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по качеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 25.04.66 №П-7.
3. Наказ №193 - Наказ Мінстату України від 21.06.96 №193 "Про затвердження типових форм первинних документів по обліку сировини і матеріалів"
4. Наказ №95 - Наказ Гос. комітету України по стандартизації, метрології і сертифікації від 30.06.93 №95.
5. Захарченко М.К., Кучер Л.С. Обслуживание на предприятиях общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 372 с.
6. Организация производства и управления прнедприятием общественного питания/ Бондарыкина Т.Н., Кучер Л.С., Лифанова Р.Ф. – М.: Экономика, 1980. – 264 с.
7. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш.шк., 1990. – 208 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості компонування квіткових композицій для столів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.132116 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1788
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7830
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1854
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2912
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7926
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4488
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4351
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5697
Реклама

Цікаве
загрузка...