швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133800
2 Історія України34743
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31883
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31104
5 Звіт про проходження виробничої практики 25208
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24964
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19528
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17062
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16419
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Контрольная

Тема: «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування» (ID:49073)

| Размер: 14 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаної літератури
1. Азгальдов Г. Г., Райхман Э.П. О квалиметрии.- М.: Изд-во стандартов, 1972.-172с.
2. Азгальдов Г. Г. Теория и практика оценки качества товаров (Основы квалиметрии). - Голубков Е.П. Маркетинговые исследования: теория, практика, методология. М:.: Финпресс, 1998.
3. Дихтль Е., Хершген Х. Практический маркетинг: Учебное пособие /Пер. с нем. М. : Высшая школа, 1995.
4. Долинская М.Г., Соловьев И.А. Маркетинг и конкурентоспособность промышленной продукции. – М.: Изд-во стандартов.
5. Калита П.Я., Сарнавская Т.И. Система всеобщего управления качеством (TQM). – К.: МЦ «Прирост», 1997
6. Мачихин С.А., Стрелюхина А.Н. Система обеспечения безопасности пищевых производств // Пищ. про-сть. – 1999.- №5
7. Сидоренко О.В. Товарознавчі складові ринкознавства: Навч. посіб. – К.: Київ. нац. торг.-еконо. У-т, 2001.-90с.
8. Фейгенбаум А. Контроль качества продукции. – М.: экономика, 1986
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Методи визначення показників якості продукції громадського харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.110202 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1711
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7694
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2796
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4265
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5610
Реклама

Цікаве
загрузка...