швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137164
2 Історія України35169
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32393
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31405
5 Звіт про проходження виробничої практики 25513
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25209
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19583
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18497
9 Правопис слів іншомовного походження17222
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16467
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Готельно-ресторанний продукт, як основна одиниця» (ID:54990)

| Размер: 19 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаних джерел


1. Аброскин А. Сфера услуг и экономическое развитие (методологические аспекты статистического анализа). - Вопросы статистики, 1998, №10 - с.42
2. Вихристенко Б.І. Сучасний стан і завдання розвитку туристичної галузі України // Туристично-краєзнавчі дослідження. Збірник наукових статей - К.: 1998 р. - Випуск 1 - Ч.2. - 565 с.
3. Герасименко В.Г. Основы турбизнеса - О.: Туризм и путешествия, 1997
4. Готельне господарство: основні показники, оцінка якості послуг. - Київський інститут туризму, економіки і права. - Київ.: 1999 - 76 с.
5. Гуляев В.Г., Организация туристической деятельности. Учебн. Пособие. М.: Нолидж - 1996. - 312 с.
6. Ильина Е.Н. Туризм - Путешествия - М., 1998 г. - 443 с.
7. Костюкова О.И. Основы туризма. - Владивосток: ДВГАЭУ, 1998 г.
8. Кузнецова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного господарства. - ФПУ інститут туризму. - К.: 1997. - 176 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Готельно-ресторанний продукт, як основна одиниця»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.108308 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1745
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7762
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1807
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2845
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7886
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4430
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4295
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5643
Реклама

Цікаве
загрузка...