швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137073
2 Історія України35157
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32347
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31394
5 Звіт про проходження виробничої практики 25497
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25197
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19580
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18493
9 Правопис слів іншомовного походження17206
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16466
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «. Пищевая ценность и химический состав творога» (ID:57062)

| Размер: 143 кб. | Объем: 29 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок используемой литературы

1. СанПиН 2.3.2.1078-01

2. ГОСТ Р 52096-2003 "Творог. Технические условия"

3. Пучкова Ю.С., Криштафович В.И., Методические указания к лабора-торным занятиям (раздел: Молоко и молочные товары), М.: 1999 г.

4. Касторных М.С., ред., Товароведение и экспертиза пищевых жиров, мо-лока и молочных продуктов, М.: 2003.

5. Шепелев А.Ф. Товароведение и экспертиза молока и молочных продук-тов, Ростов, 2001

6. Крусь Г.Н., Храмцов А.Г., Технология молока и молочных продуктов, М.: Колос, 2002.

7. Кунижев С.М., Шуваев В.А., Новые технологии в производстве молоч-ных продуктов, М.: ДеЛи принт, 2004.

8. Кругляков Г.Н., Круглякова Г.В., Товароведение продовольственных товаров, Ростов-на-Дону, 2000.

9. Голубева Л.В., Полянский К.К., Чекулаева Л.В., Технология продуктов консервирования молока и молочного сырья, 2002.

10. Шалыгина Е.А., Общая технология молока и молочных продуктов, М.: Колос, 2001.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «. Пищевая ценность и химический состав творога»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.170255 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1743
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7755
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1806
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2842
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7884
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4426
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4293
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5641
Реклама

Цікаве
загрузка...