швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139159
2 Історія України35656
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33017
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31808
5 Звіт про проходження виробничої практики 25955
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25564
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19661
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18566
9 Правопис слів іншомовного походження17567
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Исследование качества мороженого» (ID:57075)

| Размер: 44 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ
1. Арсеньева Т.М., Брусенцева А.А. Влияние массовой доли и типа жира на качество мороженого //Молочная промышленность, 2000. № 6. С. 40-41
2. Вальстра П., Джонкшен М. Роль молочного жира и белка в мороженом // Молочная промышленность, 1999. № 10. С. 31-33
3. Вигдорович Д.И., Исмагулов А.Т., Мухамеджанов Э.К., Мухамеджанов Т.К. Основа для приготовления ацидофильного мороженого. Пат. 97105345/13
4. Гришко Е.С., Парфентьева Т.Р. Товароведение продовольственных товаров. - М., Экономика 1978.
5. Дашков Л.П., Памбухчиянц В.К. Організація, технологія і проектування торгових підприємств. - М.: ІРЦ Маркетинг, 1995.
6. Демин Г.С., Павловский Г.Г., Теленгатор М.А., Цециновский В.М. Довідник по прийманню, збереженню і реалізації продовольчих товарів тваринного походження / Під ред. В.Е. Мицика. - К.: Техніка, 1990.
7. Ємченко І.В., Батутіна А.П. Експертиза товарів. Навчальний посібник. - К.: ЦУЛ, 2003.
8. Закон України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення" від 24 лютого 1994 №4004-XII.
9. Закон України "Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" від 23.12. 1997 р. №771/97 ВР.
10. Інструкція про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання за кількістю // Арбітражні вісті. - 1999. - №15-16 (18). - С. 3-14
11. Кемпбелл И.Дж. Влияние стабильности эмульсии на свойства мороженого // Молочная промышленность, 1999. № 9. С. 30-32
12. Килара А. Заменители жира в производстве мороженого // Молочная промышленность, 2000. № 5. С. 31-33
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Исследование качества мороженого»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.159258 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7824
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1849
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2902
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7919
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4480
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4346
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5689
Реклама

Цікаве
загрузка...