швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури138941
2 Історія України35532
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32790
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31698
5 Звіт про проходження виробничої практики 25834
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25470
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19628
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18541
9 Правопис слів іншомовного походження17457
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16493
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Основные показатели качества мягких сычужных сыров» (ID:57076)

| Размер: 14 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок использованной литературы
1. ГОСТ Р 51074-97. Продукты пищевые. Информация для потребителей. Общие требования. - введен с 17.07.97 - М.: Из-во стандартов, 1997. - 50с.
2. Исследование продовольственных товаров.: Учеб. пособие для студентов вузов, обучающихся по спец. 1733 "Товароведение и организация торговли продовольственными товарами"./ Базарова В.И., Боровикова Л.А., Дорофеев А.Л. и др. - 2-е изд., перераб. - М.: Экономика, 1986. - 295 с.
3. Ильенко-Петровская Т.П., Бухтарева Э.Ф. Товароведение пищевых жиров, молока и молочных товаров.: Учебник для товаров. фак. торг. вузов. - М.: Экономика 1980. - 304 с.
4. Товароведение и экспертиза потребительских товаров.: Учебник. - М.: ИНФА-М, 2001. - 544 с.
5. Технология производства сыров сычужных./ Г.В. Твердохлеб, З.Х. Диланян, Л.В. Чекулаева и др. - М.: Агропромиздат, 1991. - 463 с.
6. Шепель А.Ф., Печенежская И.А., Кожухова О.И. и др. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров: Учебное пособие. - Ростов-на-Дону: Издательский центр "Март", 2001. - 680 с.
7. Кайшев В.Г. Пищевая промышленность: итоги 2001 года.// Пищевая промышленность. - 2002. - № 5. - С. 4.
8. Ушачев И.Г. Стратегия продовольственной безопасности России.// Пищевая промышленность. - 2002. - № 2. - С. 16-17.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Основные показатели качества мягких сычужных сыров»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.106215 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1762
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7796
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1831
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2874
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7907
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4454
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4319
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5668
Реклама

Цікаве
загрузка...