швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури139155
2 Історія України35653
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33013
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31806
5 Звіт про проходження виробничої практики 25953
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25561
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19661
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18565
9 Правопис слів іншомовного походження17562
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16515
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Технология производства вареных колбас» (ID:57116)

| Размер: 36 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ

1. Бабин Г. В. Особенности производства сырокопченых колбас. - М.: ЦИНТИпищепром. - 1964. - С. 58 - 60.
2. Воловинская В., Горбатов В., Крылова Л. О бездымном копчении продуктов. - М.: "Мясная индустрия СССР". 1963. - №3. - С. 49 - 52.
3. Гноевой П., Малютин П., Лаврова Л. Механизация процессов термической обработки колбасных изделий. - М.: "Мясная индустрия СССР". 1961. - №3. - С. 13 - 15.
4. Гурвиц В., Каухчешвили Э., Пришедько Н. Измельчение мяса при низких температурах. - М.: "Мясная индустрия СССР". 1968. - №3. - С. 6 - 12.
5. Казаков А. М. Микробиология мяса. - М.: Пищепромиздат. - 1972. С. 208 - 209.
6. Лаврова Л. П., Крылова В. В. Технология колбасных изделий. - М.: "Пищевая промышленность". - 1975. - С. 4 - 30, 139 - 151, 154 - 157, 177 - 181.
7. Морозов В. И. Совершенствование производства ливерных колбас. - М.: ЦИНТИпищепром. - 1987. - С. 31 - 32.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Технология производства вареных колбас»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.121598 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1783
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7824
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1849
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2902
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7919
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4480
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4345
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5689
Реклама

Цікаве
загрузка...