швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133757
2 Історія України34737
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31880
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31103
5 Звіт про проходження виробничої практики 25206
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24961
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19528
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18419
9 Правопис слів іншомовного походження17061
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16418
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Зерно как сырье для производства муки. Влияние вида зерновых культур на формирование потребительских свойств и качества муки» (ID:57143)

| Размер: 20 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок использованной литературы

1. Инструкция по санитарно-микробиологическому контролю производства пищевой продукции из рыбы и морских беспозвоночных, утвержденная Министерством рыбного хозяйства УКраины 18.11.99 № 5319-91
2. Инструкция по упаковыванию пищевой рыбной продукции в пакеты и мешки-вкладыши из пленочных материалов, утвержденная Комитетом Украины по рыболовству 22 января 1996 г. № 01-7/8-11 от 15.01.96
3. Кропоткин А.С. Очерк истории производства охмеляющих напитков // История винопития. Бахус. -СПб.: БРАСК, 2003. - С. 9-86.
4. Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов, утвержденные Министерством здравоохранения СССР 01.08.89 № 5061-89
5. Менделеев Д.И. Винокурение // Энциклопедический словарь. Т. II. СПб.: Ф.А.Брокгауз и И.А.Ефрон. (Репринтное воспроизведение). - Киев: Терра, 1998. - 489 с.
6. Николаева М.А. Товарная экспертиза . - М.: Деловая лит., 1998
7. Парамонова Т.М. Экспресс-методы оценки качества продовольственных товаров. - М.: экономика, 1988
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Зерно как сырье для производства муки. Влияние вида зерновых культур на формирование потребительских свойств и качества муки»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.134792 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1710
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7694
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1759
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2796
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7859
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4264
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5610
Реклама

Цікаве
загрузка...