швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури137164
2 Історія України35169
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)32393
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31405
5 Звіт про проходження виробничої практики 25513
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25209
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19583
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18497
9 Правопис слів іншомовного походження17222
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16467
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «ОСОБЕННОСТИ УПРАВЛЕНИЯ РЕСТОРАНА» (ID:57235)

| Размер: 40 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ
1. Аграновский Е.Д. и др. "Организация производства в общественном питании", учебное пособие, Москва, 1990 г.
2. Аграновский Е.Д. и др. и др. "Организация производства в общественном питании", - М, "Экономика", - 1990.
3. Андрианов П.И. - "Организация общественного питания", - М, "Экономика", - 1983.
4. Аносова М.М. и др. "Организация производства и управления предприятиями общественного питания", - М, "Экономика", - 1987.
5. Беляев М.И. "Организация производства и обслуживания в общественном питании", - М, "Экономика", - 1986.
6. Беляев М.И. и др. "Индустриализация технологии производства продукции общественного питания", - М, "Экономика", - 1986.
7. БИЗНЕС №51 (466), 17 декабря 2001 года Кабак под ключ, извольте, за $400 тыс
8. Браймер Р.А. Основы управления в индустрии гостеприимства. /Пер. с англ. - М.: Аспект Пресс, 1995.
9. Бутєйкіс Н.Г. "Органнизация производства предприятий общественного питания", учебное пособие, Москва, 1990 г.
10. Вутейникс Н.Г. "Организация производства предприятий общественного питания", - М, "Высшая школа", - 1985.
11. Гостинничный и туристический бизнесс, навчальний посібник, Асоц.авторов та видавців "Тандем", Москва, 1998 р.
12. Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації, збарник наукових праць. Київ, КДТЕУ, 1994 р.
13. Кузнєцова Н.М. "Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства". Київ, 1997 р.
14. Мексон М.Х., АльбертМ., Хеоури Ф. Основы менеджмента. /Пер. с англ. - М.: "Дело ЛТД", 1994.
15. Менеджмент гостинничного и ресторанного обслуживания, навчальний посібник, Москва, 1997 р.
16. Пятницкая Н.А. "Организация производства и обслуживания в общественном питании", практикум, - К, "Вища школа", - 1990.
17. Усов В.В. "Организация обслуживания в ресторанах". Москва, 1990 г.
18. Шаповалов Н.Н. "Организация работы предприятий", - М, "Экономика", - 1990.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «ОСОБЕННОСТИ УПРАВЛЕНИЯ РЕСТОРАНА»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.123987 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1745
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7762
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1808
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2845
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7886
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4431
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4295
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5643
Реклама

Цікаве
загрузка...