швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури133702
2 Історія України34724
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)31870
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги31098
5 Звіт про проходження виробничої практики 25199
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка24956
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19525
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18418
9 Правопис слів іншомовного походження17057
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16417
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси» (ID:64064)

| Размер: 19 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураВикористана література

1. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
2. Коробкіна З. В., Романенко О. Л. Товарознавство смакових товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 380с.
3. Орлова Н. Я., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 358-359. Т. 3 : Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. - 360с. : рис
4. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
5. Сирохман І. В., Раситюк Т. М. Товарознавство смакових товарів: Підручник / Укоопспілка; Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 426с. : рис., табл.
6. Стефаненко С. П., Бевза С. С. Товарознавство харчових продуктів: Навч. посібник. - Вінниця : ДП "ДКФ", 2004. - 480с. : іл.
7. Титаренко Л.Д. Теоретичні основи товарознавства: Навчальний посібник (рекомендовано МОН України). - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 227 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.206252 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1710
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7693
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1758
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2796
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7857
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4387
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4264
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5609
Реклама

Цікаве
загрузка...