швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 Твір з літератури141360
2 Історія України36036
3 Звіт з практики (звіт про проходження виробничої практики)33371
4 Види тварин і рослин занесені до Червоної книги32086
5 Звіт про проходження виробничої практики 26243
6 Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка25784
7 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19723
8 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18603
9 Правопис слів іншомовного походження17764
10 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16536
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Универсальная

Тема: «Сировина як фактор формування якості товарів» (ID:64080)

| Размер: 29 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Задорожний І. М., Гаврилишин В. В. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Львівська комерційна академія. - Л. : Компакт ЛВ, 2004. - 304с. : іл.
2. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
3. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
4. Салухіна Н. Г., Самойленко А. А., Ващенко В. В. Товарознавство зерноборошняних товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 358с.
5. Стефаненко С. П., Бевза С. С. Товарознавство харчових продуктів: Навч. посібник. - Вінниця : ДП "ДКФ", 2004. - 480с. : іл.
6. Титаренко Л.Д. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерно борошняні товари": Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Видавництво ДАУБП, 2001. - 116 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Сировина як фактор формування якості товарів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...

Cгенерировано за 0.113021 секунд
Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1800
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7871
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1869
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2928
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7939
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4503
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4366
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5714
Реклама

Цікаве